FAQ

Suntem aici să-ți răspundem întrebărilor

Nu vă recomandăm să mixați produsele ETAT PUR înainte de a le aplica pe față. Acest lucru ar reduce eficacitatea activilor puri. Gama Activilor Puri a fost concepută pentru aplicare directă pe pielea curată și uscată înainte de aplicarea oricărei creme. Recomandăm:

1. Curăță pielea.
2. Aplică câteva picături de Activi Puri, doar atunci când pielea ta are nevoie.
3. Hidratează-ți și îmbunătățește calitatea pielii tale cu un produs biomimetic Îngrijire Pură.
4. Dacă pielea ta este expusă la lumina soarelui, aplică protecție solară.

Folosind cremele ce conțin mai multe ingrediente active, există șanse mari ca pielea ta să nu aibă nevoie de tot ceea ce conțin. În plus, afirmația „cocktail de ingrediente active” implică faptul că „ingredientele active sunt în concentrație scăzută”. Intenția noastră este să nu supratratăm pielea, ci să ne concentrăm pe probleme specifice pentru a le trata și a le trata eficient cu ingrediente active în doze eficiente. Prin urmare, activii puri au fost dezvoltați pentru a trata eficient fiecare problemă specifică a pielii, indiferent cât de mare sau mică.

Pentru a-i garanta eficiența, fiecare produs Activ Pur conține doza de concentrație recomandată de Consiliul Științific Internațional. De asemenea, este legat de un sistem de penetrare patentat, brevetul IN SKIN®, care aduce produsul în piele, exact acolo unde este nevoie.

Activii Puri se aplică direct pe pielea curată și uscată, înaintea oricărei creme. Sunt necesare doar câteva picături.

Un nou ritual de îngrijire a pielii: selectezi ingredientele active specifice tenului tău și le aplici acolo unde este cel mai necesar, pentru un tratament țintit.

Pentru că pielea noastră nu discriminează în funcție de gen, am luat decizia conștientă de a dezvolta produse unisex care să se potrivească atât bărbaților, cât și femeilor. Toate problemele de piele pot afecta toți oamenii. Așadar, nu avem o gamă specifică bărbaților, dar există numeroase produse care se potrivesc în funcție de pielea lor. Iată câteva sugestii:

Deși produsele noastre au fost testate pentru a fi sigure pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării, vă recomandăm întotdeauna să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe o nouă rutină de îngrijire a pielii pentru a vă asigura că este rutina potrivită pentru dvs.