Îngrijirea pielii tale: abordarea ETAT PUR

Îngrijirea pielii tale: abordarea ETAT PUR

Pentru a evita tratarea excesivă a pielii, am pornit de la o premisă simplă, dar revoluționară – am separat ingredientele active din produsele de îngrijire a pielii de zi cu zi, astfel încât pielea să primească doar ceea ce are nevoie.

Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Într-un moment în care piața cosmeticelor continuă să promită tot felul de miracole, suntem mai mult ca niciodată ghidați de o abordare mai rațională, mai sigură și mai responsabilă in îngrijirea pielii.

Prin separarea produselor de îngrijire zilnică a pielii de ingredientele active care tratează problemele pielii, ne asigurăm că pielea ta este îngrijită zi de zi cu produsele BIOMIMETIC PURE SKINCARE, fără ingrediente inutile și numai atunci când este necesar, cu PURE ACTIVES.

Produsele noastre Biomimetic Pure Skincare nu conțin ingrediente active, oferind pielii exact ceea ce are nevoie fără a o trata excesiv. Acestea au fost special create pentru a reveni la elementele de bază: curățare, hidratare și, uneori, protejarea pielii, zi de zi. Ingredientele biomimetice sunt identice sau foarte asemănătoare cu componentele naturale ale pielii, rezultând o toleranță și o eficacitate optime pentru produsele noastre.

Pentru a suplimenta produsele noastre Pure Skincare, gama Pure Actives tratează probleme ocazionale și localizate ale pielii. Fiecare Pure Active este o soluție specifică la o problemă specifică.

Moleculele din Pure Actives sunt selectate la doze precise, pe baza datelor științifice independente, pentru a se asigura că sunt bine tolerate, cât și pe deplin eficiente în tratarea problemelor în cauză, fără a fi dure pentru piele.

Producție 100% franceză pentru toată expertiza și controlul calității.

Toate formulele noastre sunt proiectate și fabricate în laboratoarele noastre din Aix-en-Provence.

Misiunea noastră este să vă readucem pielea la o stare de puritate cu o soluție ultra-personalizată, indiferent de vârstă, stil de viață, tip sau culoare și indiferent de mediul în care trăiește.

De aceea ne punem în pielea ta înainte de a pune produsele noastre pe pielea ta!

You may also like: