Pielea ta are lucruri să-ți spună

Pielea ta are lucruri să-ți spună

La ETAT PUR, ne punem în pielea ta înainte de a pune produsele noastre pe pielea ta. De aceea, ne străduim să înțelegem pielea TA, mediul în care trăiește și stilul tău de viață, astfel încât să îți putem oferi o soluție personalizată.

Mai mult ca niciodată, suntem ghidați de o abordare mai motivată, mai sigură și mai responsabilă a îngrijirii pielii.

Rutina excesivă a lui Sarah

Sarah este genul de femeie care a adoptat un ritual de frumusețe fără sfârșit. Problema este că folosește prea multe produse diferite! Pielea ei este sufocantă și nu are nevoie de toate.

Abordarea ETAT PUR pentru Sarah: “Ai sub 35 de ani. Nu vă tratați excesiv pielea cu produse inutile care ar putea să o dezechilibreze și să o îmbătrânească mai repede. Vă recomandăm o rutină de îngrijire simplificată: îngrijirea zilnică a pielii Biomimetic Pure, fără ingrediente inutile pentru curățare și hidratare pentru pielea ta și doar dacă este necesar, doar cantitatea potrivită de Pure Active pentru a-ți rezolva problemele.”

Rutina excesivă a lui Antoine

Antoine tocmai iese din duș. Rutina lui? Își sterge fața, se uită în oglindă și aplică deodorant. Cu alte cuvinte, nimic.

Abordarea ETAT PUR pentru Antoine: “Îți respectăm dorința pentru o rutină “hiper-minimalistă”, dar dacă nu ai grijă de pielea ta zilnic, riști să vezi dezechilibre foarte vizibile (roșeață, pete etc.). Îți recomandăm o rutină simplă formată din 2 produse Pure Skincare: un produs de curățare și o cremă hidratantă potrivite tipului tău de ten – atât!”

Rutina excesivă a lui Fanny

Fanny este în baia părinților ei. Ea a văzut un ser anti-îmbătrânire care aparține mamei sale. Dar este într-adevăr potrivit pentru pielea ei?

Abordarea ETAT PUR pentru Fanny: “Nu, nu există cremă miraculoasă. Dar există o rutină miraculoasă! Tot ce trebuie să faci este să îți cureți și să îți hidratezi pielea zilnic cu produse biomimetice de îngrijire și îți recomandăm să ai întotdeauna un SOS Pure Active în trusa ta, un produs anti-imperfecțiuni, pentru a trata anumite probleme la nivel local.”

~~~~~~~~~~~

Abordarea ETAT PUR este o abordare rațională, ultra-personalizată a îngrijirii pielii. Oferim două game complementare: Biomimetic Pure Skincare inspirat de piele și, atunci când este necesar, eficient și orientat Pure Actives pentru tratarea problemelor pielii.

Pentru îngrijirea zilnică a pielii: Pure Skincare

Produsele noastre Biomimetic Pure Skincare nu conțin ingrediente active, oferind pielii exact ceea ce are nevoie fără a o trata excesiv. Acestea au fost special create pentru a reveni la elementele de bază: curățarea și hidratarea pielii, în fiecare zi, pentru a o proteja.

Deoarece pielea este mai bună în asimilarea lucrurilor care îi seamănă cel mai mult, formulăm Pure Skincare folosind cât mai multe ingrediente biomimetice, pentru a asigura o afinitate perfectă cu pielea. Ingredientele biomimetice sunt identice sau foarte asemănătoare cu componentele naturale ale pielii, rezultând o toleranță și o eficacitate optime pentru produsele noastre.

Tratarea problemelor atunci când este necesar: Pure Actives

Pentru a suplimenta gama Pure Skincare, produsele noastre Pure Actives trebuie aplicate local pentru a trata problemele pielii. Fiecare Pure Active este o soluție specifică la o problemă specifică.

Moleculele din Pure Actives sunt selectate riguros la doze precise, bazate pe date științifice independente, pentru a se asigura că sunt bine tolerate și pe deplin eficiente în tratarea problemelor în cauză, fără a fi dure pentru piele.

Tehnologia noastră brevetată IN-SKIN® acționează direct asupra cauzei. Acest brevet îmbunătățește calitatea pielii, iar produsele Pure Active acționează acolo unde pielea are cea mai mare nevoie.

You may also like: